Hasznos Infók

Hogy tudom megvásárolni a zoknijaitokat?

Jelenleg csak a webshopunkon keresztül értékesítjük zoknijainkat. Online leadod a rendelésed, melyet kifizethetsz a helyszínen (utánvéttel), illetve előre utalással vagy bankkártyáddal. A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi, ennek költségét részben át is vállaljuk, így a szállítási díj 990 Ft, a költségesebb utánvét esetén pedig 1,390 Ft. Amennyiben pedig 10,000 Ft felett vásárolsz, a szállítás költségét teljesen átvállaljuk.

Biztonságos Tőletek vásárolni?

Igen. Cégünk Kft. formájában működik, melynek 3 millió forint a törzstőkéje. Online fizetésed is biztonságban van az oldalunkon, mivel az https titkosítású. Bankkártya adataidat mi nem látjuk, nem a mi , hanem fizetési szolgáltatónk, a Barion oldalán fizeted ki a megrendelésed. Üzemeltetője a magyar Barion Payment Zrt., mely tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi. Engedély száma: H-EN-1064/2013.
Bővebben itt olvashatsz róluk: https://doksi.barion.com/Barion_le%C3%ADr%C3%A1s

Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelt zoknijaimat?

Amint a zokni rendelés lezárult, gondosan becsomagoljuk új, kedvenc zoknijaidat és átadjuk őket a GLS futárszolgálatnak, akik innentől számítva 1-2 munkanap alatt kiszállítják a termékeket. A futárszolgálatnál folyamatosan nyomon tudod követni, hogy mikor érkezik meg a csomagod, valamint email-t is kapsz, illetve a futárral is fel tudod venni a kapcsolatot.

MILYEN MÉRETŰEK A ZOKNIK?

Az elasztán rugalmassága miatt a zoknik a megadott mérettartományon belüli lábméretekre készülnek (pl. 35-39). Mintánként jelenleg csak egy mérettartományt készítünk. A méretet megtalálod a kategórialistában vagy összegyűjtve a “zoknik” menüpont alatt, illetve a zoknik leírásánál is feltüntetjük azt.

Mi van akkor ha mégsem tetszenek a megrendelt zokniK?

Hát ilyen nem szokott lenni. 🙂 De ha mégis előfordulna, 100 napig mindenféle indoklás nélkül bármikor visszaküldheted a zoknikat nekünk, és mi visszautaljuk a fizetett összeget (az esetleges szállítási díjjal együtt). A részleteket az Általános Szerződési Feltételekben találod.

Miért nem 100% pamut zoknikat árultok?

Mert az első viselet után szétmennének. Ezért a zoknijaink “csak” kb. 80%-ban tartalmaznak pamutot, ez biztosítja a légáteresztést, nedvszívást. Kb. 17% poliamid, melynek funkciója, hogy tartósak és erősek legyenek a zoknik. Ez a zokni váza. Ezen kívül a kényelem és rugalmasság miatt még kb. 3% elasztánt tartalmaznak zoknijaink.

Miért drágább egy mintás zokni, mint egy egyszínű?

Munka- és anyagigényes. A folyamat nem teljesen automatizált és drága gépekre van szükség ahhoz, hogy a lehető legkevesebb anyagvesztességgel oldják meg a fonal állandó cseréjét a minták kidolgozásánál. Minél részletesebb egy zokni mintázata, annál több idő az elkészítése.

Hogy tudom megnövelni a zoknik tartósságát?

Mosd őket kifordítva maximum 30 fokon, kerüld a szárítógépet és a vasalót.