Hasznos Infók


Hogy tudom leadni a vicces zokniK rendelésemet?

Webshopunkon keresztül online tudod leadni a vicces zokni rendelésedet. A szállítást partnerünk, a Foxpost végzi. Két lehetőség közül választhatsz, Foxpost csomagautómatába vagy házhoz történő szállítást. A rendelésed leadásakor fizethetsz bankkártyával vagy átvételkor utánvéttel (ennek ára plusz 300 Ft). A szállítás költségét részben át is vállaljuk, így a szállítási díj 790 Ft csomagautomatába történő szállítás esetén, házhozszállítva pedig 1,390 Ft. Amennyiben 10,000 Ft felett vásárolsz, a szállítás költségét teljesen átvállaljuk. A csomagautomatánál csak bankkártyával tudsz utánvétet fizetni!

Bővebb információért kérjük látogass el a Foxpost oldalára.

Biztonságos Tőletek vásárolni?

Igen. Cégünk Kft. formában működik, melynek 3 millió forint a törzstőkéje. Online fizetésed is biztonságban van az oldalunkon, mivel az https titkosítású. Bankkártya adataidat mi nem látjuk, nem a mi , hanem fizetési szolgáltatónk, a Barion oldalán fizeted ki a megrendelésed. Üzemeltetője a magyar Barion Payment Zrt., mely tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi. Engedély száma: H-EN-1064/2013.
Bővebben itt olvashatsz róluk: https://doksi.barion.com/Barion_le%C3%ADr%C3%A1s

Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelt zoknijaimat?

Amint vicces zoknik rendelésed véglegesíted, gondosan becsomagoljuk új, kedvenc zoknijaidat és átadjuk őket a Foxpostnak, akik innentől számítva 1-3 munkanap alatt kiszállítják a termékeket. A futárszolgálatnál folyamatosan nyomon tudod követni, hogy mikor érkezik meg a csomagod, valamint email-t is kapsz, illetve a futárral is fel tudod venni a kapcsolatot. További hasznos információkért kérjük látogass el az alábbi oldalunkra:

https://www.mysocksy.com/szallitasi-fizetesi-informaciok/

MILYEN MÉRETŰEK A Vidám ZOKNIK?

Az elasztán rugalmassága miatt a vicces zoknik a megadott mérettartományon belüli lábméretekre készülnek (pl. 35-39). Mintánként általában csak egy mérettartományt készítünk. A méretet megtalálod a kategórialistában vagy összegyűjtve a “Zoknik” menüpont alatt, illetve a zoknik leírásánál is feltüntetjük azt.

Mi van akkor ha mégsem tetszenek a megrendelt vicces zokniK?

Hát ilyen nem nagyon szokott lenni. 🙂 De ha mégis előfordulna, 100 napig mindenféle indoklás nélkül bármikor visszaküldheted a zoknikat nekünk, és mi visszautaljuk a fizetett összeget (az esetleges szállítási díjjal együtt). A részleteket az Általános Szerződési Feltételekben találod.

Miért nem 100% pamut zoknikat árultok?

Mert az első viselet után szétmennének. Ezért a zoknijaink “csak” kb. 80%-ban tartalmaznak pamutot, ez biztosítja a légáteresztést, nedvszívást. Kb. 17% poliamid, melynek funkciója, hogy tartósak és erősek legyenek a zoknik. Ez a zokni váza. Ezen kívül a kényelem és rugalmasság miatt még kb. 3% elasztánt tartalmaznak zoknijaink.

Miért drágább egy mintás zokni, mint egy egyszínű?

Mi minőségi terméket árulunk, mely nem összekeverendő egy fast fasion márka szintetikus termékével. A minták miatt a zoknik munka- és anyagigényesek. A folyamat nem teljesen automatizált és drága gépekre van szükség ahhoz, hogy a lehető legkevesebb anyagvesztességgel oldjuk meg a fonal állandó cseréjét a minták kidolgozásánál. Minél részletesebb egy zokni mintázata, annál több idő az elkészítése.

Hogy tudom megnövelni a vicces zoknik tartósságát?

Mosd őket kifordítva maximum 30 fokon, kerüld a szárítógépet és a vasalót.

 

vicces zoknik