Hasznos Infók


Hogy tudom leadni a vicces zokniK rendelésemet?

Webshopunkon keresztül online tudod leadni a vicces zokni rendelésedet. A szállítást partnerünk, a Csomagküldő végzi. A csomagodat kérheted Csomagkuldo.hu átvevőpontra illetve házhoz is szállítják neked. A rendelésed leadásakor fizethetsz bankkártyával vagy átvételkor utánvéttel (ennek ára plusz 300 Ft).

A kedvezményes Csomagküldő.hu átvevőhelyes szállításoknál a térkép funkció még fejlesztés alatt áll, ezért kérjük a rendelésed leadásakor szállítási címnek add meg a csomagkuldo.hu oldalán kiválasztott átvevőpont címét vagy írd meg megjegyzésként.

Bővebb információért kérjük látogass el a Csomagküldő oldalára.


Miért tőletek vásároljak?

Magyar cég vagyunk. Így nem csak egy hazai céget támogatsz, de a környezetedet is. Rendelésed rövidebb úton, kevesebb környezetszennyezéssel és valóban gyorsan megérkezik hozzád. A zoknikat sok csomagolás helyett csak bélelt borítékban küldjük, amely megvédi őket a szállítás során, de felesleges szemét nem keletkezik. Ezért extra díjat nem számolunk, minden csomagunk így érkezik.
Minőség és tapasztalat. Nem egy frissen alakult cég vagyunk. Mi valóban imádjuk zoknikat és teszteljük is őket, több éve foglalkozunk velük. Büszkén állítjuk, hogy zoknijaink kiváló minőségűek, mind esztétikai és tartossági szempontból. Nem összehasonlítható egy kevés pamutot tartalmazó, fast fashion bolt kinézetre hasonló, olcsó termékeivel. Panasz nem szokott érkezni zoknijainkra, évekig hordhatod őket.
Gyorsaság. A rendeléseket délelőtt átadjuk a futárszolgálatnak, így akár 1-2 napon nálad lehetnek.

Biztonságos Tőletek vásárolni?

Igen. Cégünk Kft. formában működik, melynek 3 millió forint a törzstőkéje. Online fizetésed is biztonságban van az oldalunkon, mivel az https titkosítású. Bankkártya adataidat mi nem látjuk, nem a mi , hanem fizetési szolgáltatónk, a Barion oldalán fizeted ki a megrendelésed. Üzemeltetője a magyar Barion Payment Zrt., mely tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi. Engedély száma: H-EN-1064/2013.
Bővebben itt olvashatsz róluk: https://doksi.barion.com/Barion_le%C3%ADr%C3%A1s

Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelt zoknijaimat?

Amint vicces zoknik rendelésed véglegesíted, gondosan becsomagoljuk új, kedvenc zoknijaidat és 24 órán belül átadjuk őket a futárcégnek, aki innentől számítva általában 2-3 munkanap alatt kiszállítják a termékeket. A futárszolgálatnál folyamatosan nyomon tudod követni, hogy mikor érkezik meg a csomagod, valamint email-t/sms-t is kapsz, illetve a futárral is fel tudod venni a kapcsolatot. További hasznos információkért kérjük látogass el az alábbi oldalunkra:

https://www.mysocksy.com/szallitasi-fizetesi-informaciok/

MILYEN MÉRETŰEK A Vidám ZOKNIK?

Az elasztán rugalmassága miatt a vicces zoknik a megadott mérettartományon belüli lábméretekre készülnek (pl. 35-39). Mintánként általában csak egy mérettartományt készítünk. A méretet megtalálod a kategórialistában vagy összegyűjtve a “Zoknik” menüpont alatt, illetve a zoknik leírásánál is feltüntetjük azt.

Mi van akkor ha mégsem tetszenek a megrendelt vicces zokniK?

Hát ilyen nem nagyon szokott lenni. 🙂 De ha mégis előfordulna, 100 napig mindenféle indoklás nélkül bármikor visszaküldheted a zoknikat nekünk, és mi visszautaljuk a fizetett összeget (az esetleges szállítási díjjal együtt). A részleteket az Általános Szerződési Feltételekben találod.

Miért nem 100% pamut zoknikat árultok?

Mert az első viselet után szétmennének. Ezért a zoknijaink “csak” kb. 80%-ban tartalmaznak pamutot, ez biztosítja a légáteresztést, nedvszívást. Kb. 17% poliamid, melynek funkciója, hogy tartósak és erősek legyenek a zoknik. Ez a zokni váza. Ezen kívül a kényelem és rugalmasság miatt még kb. 3% elasztánt tartalmaznak zoknijaink.

Miért drágább egy mintás zokni, mint egy egyszínű?

Mi minőségi terméket árulunk, mely nem összekeverendő egy fast fasion márka szintetikus termékével. A minták miatt a zoknik munka- és anyagigényesek. A folyamat nem teljesen automatizált és drága gépekre van szükség ahhoz, hogy a lehető legkevesebb anyagvesztességgel oldjuk meg a fonal állandó cseréjét a minták kidolgozásánál. Minél részletesebb egy zokni mintázata, annál több idő az elkészítése.

Hogy tudom megnövelni a vicces zoknik tartósságát?

Mosd őket kifordítva maximum 30 fokon, kerüld a vasalót és a magas hőmérsékletű szárítást.

 

vicces zoknik