A SZÜRKE HÉTKÖZNAPOK ELLEN!

A MySocksy márkát 6 éve álmodtuk meg. A gyártónkat kb. 1 év keresés és sok zokni letesztelése után találtuk meg. Büszkén állíthatjuk, hogy még mindig a legelső szállítmányból származó zoknikat hordjuk. 🙂

Minőségben meghúztunk egy magas szintet. Ha mégsem lennél elégedett, a zoknikat 100 napig visszaküldheted nekünk.  A MySocksynál találod Magyarország egyik legnagyobb különleges, vicces zokni kollekcióját. Több mint 250 állatos, ételes, figurás, mintás zokni. 2021-től 2023-ig saját márkaboltunkban is megvásárolhatod zoknijainkat. Sajnos időközben kénytelenek voltunk bezárni üzletünket, de webshopként továbbra is kínáljuk csodálatos zoknijainkat.

Számunkra nagyon fontos a minőség és fenntarthatóság, ezért a lehető legmodernebb és legkörnyezetbarátabb technológiával, anyagokkal és csomagolással dolgozunk, hogy zoknijaid kényelmesek és tartósak legyenek. Termékeink bőrbarátok és vegyianyag mentesek (OEKO-TEX minősítéssel). Mivel magyar márka vagyunk, vicces zoknijaid gyorsabban és rövidebb úton, ezáltal kevesebb környezetszennyezéssel jutnak el hozzád. Ezeken felül honlapunk háttere is sötét, így miközben böngészel az eszközöd kevesebb energiát fogyaszt.

Legyen Neked is mintás zoknid a szürke hétköznapok ellen!

MySocksy 🙂

Scroll to Top