A MySocksy


Mintás, vicces zoknik a szürke hétköznapok ellen

A MySocksy márkát 6 éve álmodtuk meg. A gyártónkat kb. 1 év keresés és sok zokni letesztelése után találtuk meg. Büszkén állíthatjuk, hogy még mindig a legelső szállítmányból származó zoknikat hordjuk. :) Minőségben meghúztunk egy magas szintet. Termékeink minősége nem összekeverendőek egyéb webshopok hasonló termékeivel. Ha mégsem lennél elégedett, bármikor visszahozhatod a zoknikat az üzletünkbe, kicseréljük őket.

A MySocksynál találod Magyarország legnagyobb különleges, vicces zokni kollekcióját. Több mint 250 állatos, ételes, figurás, mintás zokni. 2021-től már saját márkaboltunkban is megvásárolhatod zoknijainkat, a 1134 Budapest, Váci út 47/A szám alatti üzletünkben.

Számunkra nagyon fontos a minőség és fenntarthatóság, ezért a lehető legmodernebb és legkörnyezetbarátabb technológiával, anyagokkal és csomagolással dolgozunk, hogy zoknijaid kényelmesek és tartósak legyenek. Termékeink bőrbarátok és vegyianyag mentesek (OEKO-TEX minősítéssel). Mivel magyar márka vagyunk, vicces zoknijaid gyorsabban és rövidebb úton, ezáltal kevesebb környezetszennyezéssel jutnak el hozzád.

Legyen Neked is mintás zoknid a szürke hétköznapok ellen!

MySocksy :)
  Minőség
  Minőség
  Zoknijaink prémium minőségben készülnek, mind a mintázatot, mind az anyaghasználatot tekintve. Bőrbarát, OEKO-TEX minősítéssel.
  Kényelem
  Kényelem
  A pamut és elasztán megfelelő kombinációjának köszönhetően egészségesek és kényelmesek, nem izzad bele a lábad.
  Tartósság
  Tartósság
  Zoknijaink vázát erős anyagból készítjük, így a minták hosszútávon szépek és tartósak maradnak. Nekünk van 4 éves zoknink is. :)
Dobd fel öltözeted
Állatos, figurás, ételes, színes, mintás, feltűnő. Rajtad áll.

Miért a MySocksy?

Megbízhatóság

Saját üzletünk van. Weboldalunk a legmagasabb biztonságú.

Pénzvisszafizetési garancia

Ha valamiért meggondolod magad, akár 100 napig visszaküldheted a zoknikat.

Minőség és választék

Zoknijaink prémium minőségben készülnek, 250+ különleges mintával.

Gyorsaság

Rendelésed 1 munkanap alatt kiszállítjuk. Személyesen is vásárolhatsz üzletünkben.