Szállítási, fizetési információk

Szállítási feltételek

Számunkra fontos a környezetvédelem, ezért csomagjainkat minimális, de biztonságos csomagolásban (bélelt borítékban) adjuk fel. Magyar cég vagyunk, így zoknijaid rövidebb úton, gyorsabban és környezetkímélőbben jutnak el hozzád.

10,000 Ft feletti rendelés esetén a szállítási költséget átvállaljuk!

Csomagküldő.hu Átvevőhely - 490 Ft (CSOMAGKÜLDŐ.HU-s ÁTVEVŐHELY CÍMÉNEK MEGADÁSÁVAL)

A Csomagküldő Magyaroszágon kb. 500 szerződött átvevőhellyel áll kapcsolatban. Csomagodat így rendkívül kedvezményes áron tudjuk eljuttatni az általad választott csomagkuldo.hu átvevőhelyre. A délig leadott rendeléseket még aznap átadjuk a Csomagküldőnek, akik 1-2 munkanap alatt elviszik az általad választott átvevőhelyre (FONTOS: csak csomagkuldo.hu oldalán található átvevőhely). Jelenleg a térkép funkció fejlesztés alatt áll, így kérjük, hogy a rendelésed leadásakor szállítási címnek add meg a csomagkuldo.hu oldalán kiválasztott átvevőhely címét vagy add hozzá megjegyzésként. Fizetni online tudsz az oldalunkon, illetve akár utánvéttel az átvevőhelyen, ennek plusz költsége 300 Ft. Csomagod állapotáról a Csomagküldő emailben és sms-ben ad tájékoztatást.

Házhozszállítás Futárszolgálattal - 1,290 Ft

A délig leadott rendeléseket még aznap átadjuk a futárszolgálatnak, akik általában 2-3 munkanap alatt kiszállítják az általad megadott címre a vicces zoknijaidat. A csomagodat online nyomonkövetheted, fel tudod venni a futárral a kapcsolatot, valamint email és sms értesítéseket is kapsz a küldemény státuszáról. A kiszállítás munkaidőben, munkanapokon történik, így ha nem tudsz otthon lenni célszerű a munkahelyedre kérni a szállítást. Fizetni online tudsz az oldalunkon, illetve utánvéttel (+300 Ft) a futárnál.

JELENLEG NEM ELÉRHETŐ! - Foxpost csomagautomatA - 890 Ft (ÁTMENETILEG SZÜNETEL)

A délig leadott rendeléseket még aznap átadjuk a Foxpostnak, akik az automaták telítettségének függvényében általában 1-5 munkanap alatt elviszik az általad megadott csomagautomatába, melyet a rendelésed leadásakor a Fizetés oldalunkon tudsz kiválasztani. A csomagodat online nyomonkövetheted, valamint email és sms értesítéseket is kapsz a státuszról. A csomagautómatából a megkapott kóddal tudod kivenni a vicces zokni küldeményünket. Erre 1 heted van, az általában mindig üzemelő automatáknál. Bővebb információért kérjük látogass el a Foxpost weboldalára.

Fontos! Ha utánvéttel (+300 Ft) szeretnél fizetni a Foxpost csomagautomatánál csak bankkártyával tudsz fizetni!

Személyes átvétel

Személyes átvételre sajnos nincs lehetőség. Megértésed köszönjük.

Fizetési feltételek

Cégünk, a több éve működő, magyar tulajdonban lévő Officesport Kft., melynek törzstőkéje 3 millió forint. Online fizetésed biztonságban van az oldalunkon, mivel az https titkosítású. Bankkártya adataidat mi nem látjuk, nem a mi, hanem fizetési szolgáltatónk, a Barion oldalán fizeted ki a megrendelésed. Üzemeltetője a magyar Barion Payment Zrt., mely tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi. Engedély száma: H-EN-1064/2013.

Bővebben itt olvashatsz róluk: https://doksi.barion.com/Barion_le%C3%ADr%C3%A1s

Online bankkártyás fizetés

A rendelésed leadásakor átirányítunk a Barion oldalára, ahol meg kell adnod a bankkártyád számát, kártyatulajdonos nevét, lejárati dátumot, illetve a bankkártya hátlapján található 3 számjegyű CVC kódot.

Utánvét

Fizetés utólag átvevőhelyen vagy házhozszállítás esetén a futárnál, bankkártyával illetve készpénzzel.

Az utánvét plusz költsége 300 Ft (kivéve 10,000 Ft feletti ingyenes szállítás).