Szállítási, fizetési információk

Hogy tudom megvásárolni a zoknijaitokat?

Jelenleg csak a webshopunkon keresztül értékesítjük zoknijainkat. Online leadod a rendelésed, melyet kifizethetsz a helyszínen (utánvéttel), illetve előre utalással vagy bankkártyáddal. A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi, ennek költségét részben át is vállaljuk, így a szállítási díj 990 Ft, a költségesebb utánvét esetén pedig 1,390 Ft. Amennyiben pedig 10,000 Ft felett vásárolsz, a szállítás költségét teljesen átvállaljuk.

Biztonságos Tőletek vásárolni?

Igen. Cégünk Kft. formájában működik, melynek 3 millió forint a törzstőkéje. Mi nem egy “újabb átverős cég” vagyunk, hosszútávon gondolkodunk. Online fizetésed is biztonságban van az oldalunkon, mivel az https titkosítású. Bankkártya adataidat mi nem látjuk, nem a mi , hanem fizetési szolgáltatónk, a Barion oldalán fizeted ki a megrendelésed. Üzemeltetője a magyar Barion Payment Zrt., mely tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi. Engedély száma: H-EN-1064/2013.
Bővebben itt olvashatsz róluk: https://doksi.barion.com/Barion_le%C3%ADr%C3%A1s

Hogy történik a kiszállítás?

Amint megrendelésed véglegesíted, gondosan becsomagoljuk új, kedvenc mintás zoknijaidat és átadjuk őket a GLS futárszolgálatnak, akik innentől számítva 1-2 munkanap alatt kiszállítják a termékeket. A futárszolgálatnál folyamatosan nyomon tudod követni, hogy mikor érkezik meg a csomagod, illetve a futárral is fel tudod venni a kapcsolatot.

Van lehetőség személyes átvételre?

Sajnos nincs. Egy fizikai üzlet fenntartása komoly költséget jelentene, így nem tudnánk árainkat a konkurencia (itt értsd a hasonló, prémium minőségű és kivitelezésű zoknikat) árai alatt tartani.

Mi van akkor ha mégsem tetszenek a megrendelt mintás zoknik?

Hát ilyen nem szokott lenni. 🙂 De ha mégis előfordulna, 100 napig mindenféle indoklás nélkül bármikor visszaküldheted a zoknikat nekünk, és mi visszautaljuk a fizetett összeget (az esetleges szállítási díjjal együtt). A részleteket az Általános Szerződési Feltételekben találod.