Szállítási, fizetési információk

Szállítási feltételek

10,000 FT feletti vásárlás esetén a szállítási díj ingyenes!

Foxpost csomagautomatA - 790 Ft

A délig leadott rendeléseket még aznap átadjuk a Foxpostnak, akik általában 1-2 munkanap alatt elviszik az általad megadott csomagautomatába, melyet a rendelésed leadásakor a Fizetés oldalunkon tudsz kiválasztani. A csomagodat online nyomonkövetheted, valamint email és sms értesítéseket is kapsz a státuszról. A csomagautómatából a megkapott kóddal tudod kivenni a vicces zokni küldeményünket. Erre 1 heted van, az általában mindig üzemelő automatáknál. Bővebb információért kérjük látogass el a Foxpost weboldalára.

Fontos! Ha utánvéttel szeretnél fizetni a Foxpost csomagautomatánál csak bankkártyával tudsz fizetni!

Házhozszállítás Futárszolgálattal - 1,390 Ft

A délig leadott rendeléseket még aznap átadjuk a Foxpostnak, akik általában 1-2 munkanap alatt kiszállítják az általad megadott címre a vicces zoknijaidat. A csomagodat online nyomonkövetheted, fel tudod venni a futárral a kapcsolatot, valamint email és sms értesítéseket is kapsz a küldemény státuszáról. A kiszállítás munkaidőben, munkanapokon történik, így ha nem tudsz otthon lenni célszerű a munkahelyedre kérni a szállítást.

Személyes átvétel

Személyes átvételre sajnos nincs lehetőség. Megértésed köszönjük.

Fizetési feltételek

Cégünk, a több éve működő, magyar tulajdonban lévő Officesport Kft., melynek törzstőkéje 3 millió forint. Online fizetésed biztonságban van az oldalunkon, mivel az https titkosítású. Bankkártya adataidat mi nem látjuk, nem a mi, hanem fizetési szolgáltatónk, a Barion oldalán fizeted ki a megrendelésed. Üzemeltetője a magyar Barion Payment Zrt., mely tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi. Engedély száma: H-EN-1064/2013.

Bővebben itt olvashatsz róluk: https://doksi.barion.com/Barion_le%C3%ADr%C3%A1s

Online bankkártyás fizetés

A rendelésed leadásakor átirányítunk a Barion oldalára, ahol meg kell adnod a bankkártyád számát, kártyatulajdonos nevét, lejárati dátumot, illetve a bankkártya hátlapján található 3 számjegyű CVC kódot.

Utánvét

Fizetés utólag Foxpost automatánál vagy házhozszállítás esetén a futárnál. Fontos, az automatánál csak bankkártyával tudsz fizetni, míg a futárnál készpénzzel illetve bankkártyával is.

Az utánvét plusz költsége 300 Ft (kivéve 10,000 Ft feletti ingyenes szállítás).